tirsdag 3. mai 2011

UKE 14

Torsdag 7/4-11
Jobbet ettermiddag sammen med C-skiftet siden mitt egent skift skulle jobbe natt og jeg enda ikke er 18... :(
Gikk deler av våtdelsrunda hvor det er en av de første gangene jeg faktisk har oppdaga noe galt der :P Det var ganske masse vann i 1. etg. Det som hadde skjedd var at sumppumpa ikke tok tak ordentlig (eller noe i den duren) så vannet i sumpa steg kraftig og oversvømte 1. etg :P Fikset med en lett chokking/sjokking av pumpa (stopp/start).
Det hadde løsna en sikteduk i finsikt B, så da måtte det ordnes i all hast! :P Det var noen av strammeskruene fremmerst som hadde knekt eller løsna borte var den i allefall.
Resten av tiden gikk stort sett til prosjektjobbing :)

Fredag 8/4-11
Starta dagen med å ta pH - runda, noe som var en evighet siden sist. Ikke ting man klemmer derimot.
Det ble noe jobb rundt siktene i dag også. Bar frem nye sikteduker, bar inn spylte sikteduker (rengjort) og bytta på siktestreng B. Låste godt på strammeskruene etterpå :P
Det hadde vært ett lite problem med Doffen (varmeveksler) så den hadde stått en stund. Doffen er varmeveksleren som brukes til å varme opp vannet som igjen brukes til oppvarming av Porsgrunn nærmiljø (bieffekt fra våres produksjon). Nå skulle Doffen startes igjen så jeg og Silje starta å åpne på dampventilen til FGJ. 3. Dette skulle gjøres fryktelig sakte så ferdig var vi ikke når skiftet var ferdig.
I stilletiden så hjalp vi Jensen med trucklappen! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar